Time flies

Been here 6 months tomorrow. Läskigt vad tiden går fort när man har kul. Och dom säger att de sista 6 månaderna går ännu fortare...

Vad har hänt sen sist? Njutit av sommarvärmen. Solat, badat och åkt båt. Fått utbrott och skrattat ikapp med barnen. Njutit av NYC atmosfär och vin i goda vänners sällskap...


Har även börjat träna stenhårt och totalt ändrat min diet. Ingen mer skräpmat, glass, pasta eller andra kolhydrater för min del. Lever enbart på sallad och kött och får inte äta något efter kl 18. Superjobbigt, men resultat märks. 2 veckor avklarade redan. Får se hur länge jag pallar.

Vaknade 5.22 imorse av att ungarna bråkar. Somnar om som tur är. Upp och jobba 3 timmar mellan 9 och 12. Drog sedan till dineret me Essie. Mötte upp Hanna och drog till bion. Såg Charlie st Cloud. Riktigt bra film. Ska börja jobba igen om 46 min. Imorgon blir det New York City. Vill så gärna shoppa men måste hålla bättre i pengarna...


I took a walk around the world to ease my troubled mind

If I go crazy then will you still
Call me Superman

Åh vad jag gillar mina barn! De har sina stunder men vem har väl inte det. Man måste få vara sur, arg och crazy ibland. Hur ska man annars kunna var glad, snäll och fokuserad....

Såklart hade internet kommit tillbaka när jag kom hem från bibblan men men...De va skönt att komma ut ur huset lite.
När jag kommer hem så har dock Truman dött! Julians fisk. Så han var lite ledsen. Så gjorde favoriten Mac´n cheese för att göra honom glad. TRuman ligger nu begravd nånstans i trädgården. R.I.P.
De var så lugna och snälla idag och gjorde som jag sa. Visade dom min skydiving video innan de gick o la sig. De tyckte de va kul men de hade ju 289180912 frågor! Varför gjorde du så? Varför ser han ut så? Varför är du så glad?...Läste star wars encyklopedin för Julian sen. Har ingen koll på allt vad star wars figurer, skepp o annat heter på svenska, så nu ska man försöka förklara vad allt är på engelska!

Sen kom Hanna, Rob och Sarah över och ville oxå se mig slänga mig ut för ett plan. Som tur var hade inte de lika mycket frågor.

Denna låt är bakgrundsmusik i videon. Riktigt bra!

Even the Rose has it's thorns

Sitter pa biblioteket da internet hemma har pa nagot konstigt vis lagt av. Borjar igen om 20 min sa borde aka hem snart. Tur att ungarna gar och lagger sig om 3 timmar for har ingen energi att handskas med griniga ungar idag. Ellie vagrade slappa taget om mig nar jag skulle aka ivag nu. Hon skrek och grat och ville inte att jag skulle lamna henne. Uppskattas att hon kanner sa for mig men sen kom Nicole och forstorde min gladje genom att saga att hon "just playing on my emotions".

Tur att jag har laddat upp med Step up 1 & 2 och en halv burk med Ben & Jerry's sen. Ja jag vet att jag sa att jag skulle sluta men det var faktiskt ett tag sen nu...

I better find your heart

Jobbat 4 timmar idag. Var hemma och lekte med Orson. Trotsade fuktigheten och gick ut med vagnen en sväng, tvättade, städade, lärde Orsie använda Facebook :P Skydiving-DVD:n anlände idag oxå så vi satt och kollade på den. Riktigt kul att se mitt ansiktsuttryck när jag slänger mig ut från ett flygplan på 3 km höjd. Det tyckte orson med. "More" satt han och skrek när jag stängde av. Det var tydligen kul att se "Fin" (som mitt nya smeknamn är) på TV.

Var duktig och åkte till gymmet efteråt me Hanna. Hem och skajpa me Lisa (saknar dig vännen!). Sen vart jag uttråkad så bad Rob komma och hämta mig. Handlade upp mina sista dollar på starbucks, sen satt vi på en bänk på avenyn i en timme och snackade och tittade på folk.

På kvällen väntade avskedsmiddag för Emilia på Abis. Riktigt god resturang där de lagar till maten framför näsan på dig. Riktigt trevlig kväll.


Men imorn är det slut på slappheten :P 15 timmar!!! gah, tur att det mesta är sovtid. (så där är svaret Rebecca på varför de andra dagarna har varit så slappa ;p)

Så dags att dra sog mot sänghalmen. God natt alla!




Present från Ellie, till mig



Bilder från skydivingen

Innan


Precis innan landning


Efter



Välförtjänt sovmorgon idag till 11! Även fast att man ALLTID blir väckt kl 7 av barnen. Var hemma o lekte med Orson, åkte och hämtade barnen från camp, hem och duscha och äta middag. Klar! 6 timmars jobb idag, inte illa. Och imorn jobbar jag bara 3, wihoo..

Nu ska jag till gymmet med Hanna och förbränna lite kalorier. Ciao!

I look up to the sky, now the world is mine

JAG HAR HOPPAT FALLSKÄRM!!!
Gah, vilken upplevelse. Helt obeskrivbart. Bland det häftigaste jag har gjort.

kasta sig ut från ett flygplan rakt ut i intet
inget annat än luft  och moln runtomkring dig
10.000 feet up in the air
fritt fall på 40-50 sekunder
sväva omkring i luften i 5 minuter
se jorden från ett helt annat perspektiv
känna dig obetydligt liten
känna kylan av molnen på dina armar
känna luften trycka mot din kropp så att det känns som att du ska kräkas
se den oändliga himlen aldrig ta slut
se vågorna i havet slå mot kusten
veta att det enda som hindrar dig från att dö är en sele och en stort tygstycke


vilken adrenalinkick. obeskrivligt. uppmanar alla som inte lider av fruktansvärd höjdskräck att prova. för högt upp är du!
Vilken upplevelse. får jag chansen ska jag def göra det igen.
skakde och höll nästan på att kissa på mig när jag tillslut stod på fötter igen, efter att ha landat på min stackars rumpa och glidit några meter, men gu va glad jag var :)

I Look up to the sky and now the world is mine.
I´ve known it all my life
I made it, I made it!

-Kevin Rudolf



Just gonna stand there and watch me burn






Greenwich har drabbats av värmeslag! Termometrarna visar över 100 grader f och husen drabbas av strömavbrott pga överkonsumering av AC!

Hade sovmorgon i morse. Vaknade vid 10 och ingen var hemma. Gick ner och stekte pannkakor åt mig själv som sedan avnjöts med sirap och svarta vinbärssylt utomhus. La mig sedan vid poolen och Sarah och Marcus kom och höll mig sällskap.

Hämtade barnen från camp. 2 olika camp på varsin sida om Greenwich och i denna värme. Men hem kom dom och mat fick dom i sig. Eftersom tandkrämen tog slut imorse blev det akutbesök till cvs efter jobbet. En ny tanborste inhandlades oxå, gu såå bra! Åkte och förbrände lite kalorier på gymmet efter det. Har inte varit där på ett tag men nu blir det andra bullar igen. Avslutade kvällen på dineret med en Oreo cookie milkshake med Marcus och Rob! Dags att dra mig mot sängen nu. Gonatt....


Knight and Day

Jag och Sarah somnade vid Rob´s pool. Åkte hem o åt middag med familjen. Sedan blev det en spontantripp till biografen. Knight and Day!

Recension: (läs inte om du inte vill veta vad som händer!!!)
Typisk hollywoodfilm där bilar sprängs i luften bara man skjuter på dom, du hittar din love-of-your-life genom att du springer in i honom, där CIA o FBI  vaktar varje steg man tar, att landa stora flyplan på en random gräsåker och att åka omkring ovanpå olika fordon samtidigt som du skjuter på din fiende, framstår som världens enklaste sak.
Längesen dock man såg Tom Cruise på bioduken, vilket syntes med tanke på att han helt plötsligt ser 10 år äldre ut. Samma sak gäller nog tyvärr för Cameron Diaz....
Hur man sedan också lyckas få 17 olika städer i USA, 5 olika länder i europa, och 3 olika länder i sydamerika i en och samma film är oxå lite halvspännande.
Filmen var med andra ord förutsägbar, overklig, överdrivet våldsam, men oxå lite smårolig och gulllig!




4 of July

Min lille plutt fick åka till sjukhuset häromdagen och sy :( Han kraschade en blomkruka på tån så det var jord o blod överallt på golvet! Så nu går han omkring på antibiotika och med ett stort bandage om foten, men han är lika glad som vanligt!

USA:s nationaldag igår. Jobbade lite morgonen sen drog vi till vårt diner för att "fira" me favoritmaten. Jobbade lite till. Spelade monopol o basket. Sedan bar det av in till city med Sarah, Marcus, Johan & Rob.
Väl inne i city drog vi oss sedan ut mot hudson river ihop med ca 1779847029883 andra människor, för att titta på de omtalade, tv-sända fyrverkerierna! Häftigt var det men eftersom det redan var ca hundra grader och man stod packade som sillar så var det inte så jättebehagligt. Fyrverkerierna var grymma men varade i en evighet.

Virrade sedan runt i city, letade efter folk och karaeoke barer med lite halv framgång. Hamnade efter många rundor på en club downtown, men kunde bara vara där ett litet tag för sedan var jag tvungen att åka hem eftersom jag skulle jobba imorse....
Påväg in till city, Jag o Sarah



Grabbarna Grus



Fireworks






minigolf wihoo va jag e bra på det....

Jobbade natt igår så la barnen senare än vanligt eftersom jag ville ha sovmorgon imorse. Funkade faktiskt. 45 min extra morgonsömn, inte illa....Lite smått drygt o jobba hemma sedan med alla 3 barnen nu när de alla har slutat skolan. Men vi hade trevligt. Spelat schack o har även lärt dom monopol! De tyckte det var jättekul att köpa hus och ge varandra pengar. Framtida affärsmän!

Orsie tappade en 3 pounds vikt på tån idag så den blev svart :( Stackarn va ont han hade! Hann med en sväng till biblioteket me barnen oxå.

Begav mig ut o sprang efter jag hade jobbat klart. Blev dock stoppad i dörren av en gråtande Orson som hellre ville vara med mig än med pappa! Kors i taket. Har aldrig hänt me tanke på att de ytterst sällan träffar honom.

Sprang o gick omvartannat innan jag sedan hamnade me en bok vid pooolen. Dock var poolen kall så de blev inget längre dopp. Åkte till subway me Marcus och satte oss ute och åt. Salladerna där är att rekomendera! Åkte sedan och hämtade upp johan, sarah och Rob och drog till Playland! Lite tivolipark liknande. Dock la vi inga pengar på karuseller idag utan spelade istället minigolf. och för alla er som inte redan vet det så Minigolf är något jag verkligen är........

Sämst på!!!!!

Men kul hade jag iaf....:)

så var det slut på den semestern...

därav dålig uppdatering. Har underhållit mig med att umgås med min kära mamma och bror. Gjort NYC ur en turists synpunkt,sett lion king på broadway, frihetsgudinnan, ellis island, central park, sovit på ett hotellgolv, ätit ute varenda dag, checkat in utsikten från top of the rock...Och sedan bar det av till MIAMI! Njöt av solen och värmen bland floridas palmer, åt gott och badade i hav och pool. Antal kändisar: 1. Staffan Olsson med familj satt på samma resturang en kväll.

Hyrde bil hela veckan i Miami så cruisade omkring med nedvevade rutor och musiken på högsta volym. Åkte upp till Orlando en dag och universal studios, grymt kul! Favoritkarusellen = Harry Potter!
Blev även en tur ut till everglades national park och en indianby. Tittade på alligator wrestling och fick även passa på att hålla en liten baby alligator! Åkte även airboat på träskmarken vilket var riktigt coolt. Såg ut som om man på gräs fast det var vatten under, och undan gick det!

Tack mamma & Jocke för de här två veckorna! (L)


RSS 2.0