Life in a box

Har hela mitt rum + hela huset nedpackat i kartonger just nu. Det var tänkt att vi skulle flytta imorgon men pga av förseningar i inredning kommer nästa natt spenderas på hotell. Jag som var så spänd på att få se nya huset! Inte nog med att jag har husets fräschaste badrum! Fick även reda på idag att jag kommer få en av husets största TV-apparater!!

Dagen har varit ganska kaosartad då huset har varit fullt av män som packat ner allt i kartonger. Här gör man inget själv utan såklart har man andra till att göra sådant åt dig!! Fick iaf ta bilen och Orson med mig till stranden på eftermiddagen. Såå mysigt! Vädret var kanon, vi lekte på stranden, köpte kvällsmat och gick en promenad runt hela udden. Musik i öronen, se solen gå ner över havet och världens goaste unge i vagnen. Ibland är livet ganska gött!

Lördagen spenderades med Essie uppe i New Haven. Vi fikade och gick omkring runt Yale och låtsades vara smarta studenter. Åkte hem för middag med folket på ett nytt diner som vi har hittat i Mamaroneck. Jättemysigt. Och självklart Carvel glass efter. Hamnade sedan på nån fest up-state new york. Hade en riktigt slappissöndag. Avslutade dock kvällen med avskedsfest för 3 tyska tjejer. Huset vi var i låg i ett av dessa gated communitys där de har vakter som kontrollerar alla som kör in i området!! :P

har en känsla av att morgondagen blir väldigt kaotisk. Skolan börjar. Vi har inga grejer i huset. Bo på hotell och 10 timmars arbetsdag för min del!!! Good night!

Felt like home

Söndagen spenderades med min kära Sarah på inget mindre än.....IKEA!!!! gotta love it! Kändes precis som att vara hemma i sverige igen. Eftersom Sarah skulle köpa soffa blev det ett himla massa soffsittande. Det inhandlades soffa, tvbord, bokhylla, galgar, ljus, lådor etc....

Sedan gick vi loss på the swedish food-section. Jag köpte köttbullar och lingosnylt!! guu va jag har saknat det! Provåt idag och det smakade sååå gott. Blev även än rulle singoallakex och marabou såklart men dessa gick åt väääldigt fort!

Efter IKEA blev det bowling. Gick inget vidare men kul var det. Så nu har alltså sista veckan innan skolan börjat. Även sista veckan i vårt hus. Flyttar nästa tisdag. Ska bli riktigt kul.

Idag har även hösten kommit hit. Såg löv virvla på vägen idag och det är inte riktigt shortsväder längre...

För er som inte sett denna

you can do whatever u like

Full rulle hela helgen. Fest fredag, jobb och stranden på lördagen, sen gjorde vi en roadtrip till Jersey Shore på söndagen. Kul fast vädret kunde varit bättre. Gick och strasade längs med beachwalken, låg o slappade i sanden, åt friterade oreos, MUMS!!! och annat onyttigt. Spanade även in huset där Jersey shore gänget bor och affären där de jobbar. De håller för tillfället på att spela in den 3dje säsongen men allt vi såg var vakter och andra viktigta snubbar, men inga skådisar :(

För er som inte vet; Jersey shore är en reality-serie om ett gäng italienera från New Jersey som tvingas bo ihop. Konflikter, romantik och festande står på schemat. Men ganska kul!

Beachwalk



Huset där dom bor


The roadtrip-crew


Skickade iväg Julian och Ellie till mormor och anton imorse så har bara den lille fram till lördag. Vilket e ganska skönt med tanke på att barnen varken har camp lr skola fram till 31 augusti! Vilket oxå är datumet vi flytttar!!!! Ska bli riktigt gött då huset är finare, mitt rum är större, och, för att inte glömma! Min GARDEROB är större, haha...back to work now...

Party all day n night

Idag fyller Orson 2! Fast om man frågar honom själv hur gammal han ska bli så svarar han 4! Det  hela ska i alla fall firas me ett 20 tal gäster, catering mat och 756 paket! Ska efter det in till city. Där väntar middag och utgång på Hudson Terrace. Har faktiskt bokat hoetl för natten vilket är väldigt skönt så slipper man ta halv 6 tåget hem igen.

Veckan har annars bestått av jobb, jobb, starbucks-kaffe-konsumerande, lite mer jobb och några jelly-shots på det! Den förra au pairen, Emma, är här på besök så har fått en massa avlastning med barnen. Gu man skulle alltid va två au pairer. Mycket roligare och skönare att jobba då.

Sitter och väntar på att alla gäster ska komma just nu. Emma har somnat brevid mig...Ska gå och packa väskan inför kvällen nu...Tagga Tagga Tagga!!!!



Deb, Sarah o Jag..Ikvall kör vi igen tjejer


fotboll, flugor o hemsökta hus....

Vårat hus har invaderats av flugor! Dom är överallt!! så jag och barnen, lr rättare sagt barnen, gick på döda-alla-flugor-ni-ser-jakt! Jag låg i soffan och tittade på medan de sprang omkring me tidningar och smällde allt annat än flugorna, haha...

Helt plötsligt säger Ellie "That guy is mine"
jag" How do u know its a guy?"
Ellie " Cause I saw his wiener!"

Efter en stund...
Jag "I think that one is a girl though"
Ellie "Yeah I know"
Jag" How do u know that"
Ellie " Cause I saw her vagina!!"

haha...

Åkte och spelade fotboll efter jobbet. Gick sisådär. Tror mina glansdagar är över...Efteråt på en parkeringsplats mitt i mörka skogen bestämde Josh sig för att börja berätta spökhistorier. Sen fick han för sig att vi skulle åka och kolla på ett hus det tydligen spökade i. jag blundade hela vägen! Så ska försöka sova nu, Good Luck with that...

Snake on the train

Spenderade söndagen inne i City me Carro. Jättemysig dag. Skönt väder. Strosade omkring och tittade i affärer och på folk. Köpte med oss lunch och åt i Bryant Park. Var inne och kollade i den nya Forever 21 butiken på Times Square. 4 våningar!! Men hur mycket köpte jag, INGENTING. Cred till mig! Hittade istället två fina ringar för 1 dollar styck i en smyckesbutik på broadway. Riktigt bra kap.


Carro i Bryant Park


Sprang till tåget men eftersom ticket-maskinen bestämde sig för att behålla mitt bankkort missa jag ju tåget hem och fick vänta en timme! Lite snopet... Mötte iaf upp Deb när jag kom hem. Hon visade mig sin nya lägenhet och sen drog vi på middag med några av hennes kompisar hem till en av tjejerna. Väldigt trevlig middag iaf med supergod mat.

I alla fall, ang konstig upplevelse på tåg. När jag och Essie åkte in till city på morgonen så var det väldigt mycket folk på tåget. Vi hade iaf fått sittplatser och där satt jag med blicken fast på en man i mittgången. Armen hade han nedstucken i en blå nätpåse, och runt hans arm i påsen var något virat. Satt och stirrade på det i säkert 5 min innan det gick upp för mig vad han hade i påsen: en stor jäkla boaorm! Jag väser (!) åt Essie, kolla!! Hon vänder sig om freakar ut också.  Kvinnan brevid oss, närmast ormen undrar varför vi stirrar åt hennes håll och när hon inser att hon har sin arm en decimeter från en orm ja då vaknar hela vagnen till, haha...vi frågar ut killen om det faktiskt är lagligt att gå omkring med en orm sådär. Han skrattar, rycker på axlarna och säger att han har haft henne sen hon var liten och att han alltid tar med henne överallt., haha..Stackars kvinnan brevid oss var livrädd....

Do you remember the nights, we stay´d up just laughing...



And we´ll be a dream

RSS 2.0