tröstätit chocolatecupcakes

vaknade 06.00, kalaspigg...hoppade in i duschade och väntade, konstigt jag vet, med ett leende på läpparna, på att de små liven skulle vakna. Har en väldigt lugn och lättsam morgon vilket behövdes.

Skjutsade Julian till skolan sen spenderade jag, Ellie och Orson förmiddagen på biblioteket. Det bjöds på allsång och högläsning vilket tycktes glädja, nästan, alla barn som var närvarande.
Jag och Ellie bakade chocklad muffins/cupcakes medans lillen tog en nap. Blev sedan fast i huset i 3 timmar eftersom jag inte hade bil o alla andra jobbade. Tröst-proppade i mig 2 muffins i ren ilska!

När jag väl fick bil så tog jag en sväng till mallet och shoppade lite bra-att-ha-kläder inför MIAMI! Exakt en vecka och några timmar kvara bara, wihooo.. Och imorgon kommer mammsingen och brorsan hit, men lär inte se dom förrän på onsdag :/

New York, New York

Life is a roller coaster

Livet går ju alltid lite upp och ner. Inget solsken utan lite regn först så att säga....Har inte mått så bra och allt verkar ha gått emot mig. Kräktes 3 gånger i fredags men som tur är verkar det gå åt rätt håll nu!!

Ledig idag så ska försöka njuta av lugnet och vila upp mig så mycket som möjligt. På onsdag får jag träffa mamma och Jocke.

Tack till alla er därhemma som stöttar mig när jag behöver det! Saknar er jättemycket!!


Niagara Fallen

Har haft en AWESOME weekend!! Tack till alla som var med o gjorde den grymt härlig.

8 timmar i buss upp. Fastnade i tullen pga att en tjej inte kunde komma över till Canada. Men sen så, landade trötta men glada på Howard Johnsons hotel i Canada. Gångavstånd till fallen och en massa turistattraktioner omkring oss. Gick ut och åt ett gäng på Rainforest Cafe första kvällen. Riktigt häftig inredning, men maten var inget utöver det vanliga. Gick ner till fallen på kvällen och kollade på fyrverkerier och färgskiftningarna i fallen. Gick sedan till en vattenpipsbar och efter det drog vi vidare ut till en nattklubb.

Lördag. Strålande solsken. Vi började med Maid of the Mist-båttturen. Riktigt värt! Men blöt blev man. Traskade sedan över bron, igenom tullen över till den amerikanska sidan. Gick runt och kollade och tog ett antal kort. Mötte upp Juliana och hennes kompis och gjorde cave of the wind. En attraktion som tog oss ner till botten av fallet där man sedan kunde gå runt på en träbyggd/plattforms/stig som oss fram till foten av fallet. Det dundrade och ångade och skvätte vatten som bara den. Efteråt var man helt dyngsur. Tur att man hade fått superfina skor och regnponchos!
Hade under den tiden lyckats tappa bort alla mina svenska kompisar och Juliana var tvungen att gå. Blev lite ensam o försökte ringa runt till säkert 10 pers innan Sofia svarade. puh! Mötte upp henne, Nathalie och Madeleine på en restaurang med utsikt över Horseshoe falls. Åt och strosade sedan runt lite till innan vi gick över till den canadensiska sidan och köpte mjukglass! Gick till baka till hotellet och badade i poolen. Gjorde oss sedan iordning för en utekväll.
Gick till en en jättegod restaurang. Drack canadensiks öl och hade jättetrevligt. Drog tillbaka till hotellrummet för lite förfest. Sedan drog vi, ca 25 pers från gruppen, till Rumours Nightclub. Kom dock dit halv 1 o de stängde 2 men en grymt kul kväll!

Vaknade av att det ösregna på söndagen så tur med vädret hade vi iaf! Bara att sätta sig i bussen och åka 8½ timma hemmåt igen. Men kul hade vi...

Ledig imorgon. Men har inga pengar efter helgen :( Tur att mamma kommer nästa vecka, hihi....






Uppdatering, tors 3 jun 11:50 pm

Sovmorgon, lr något snarlikt. Vaknade 8 idag av mina kära barns vackra stämmor utanför min dörr. Skajpade me pappaoch sen gick jag ut och gick i värmen. Kom tillbaka och slängde mig direkt i poolen. Sedan blev det brunch på diner me Sarah, Hanna o Marcus. Mycket bra start på dagen....

Åkte sedan med Hanna och handla matsäck till imorgon. Bilen visade på 91 fahrenheit!! ca 33 grader..Och kvavt som satan. Åkte hem och började sedan jobba. Hade riktigt kul trots att svetten rann om oss alla.

Fick tillslut i säng ungarna och sen var det bara att packa. För imorgon bitti bär det av till Niagara Fallen och Canada!! Grymt peppad. Ska dock upp om 6 timmar så borde sova...Återkommer efter helgen....:)

Oh, say! does that star-spangled banner yet wave O'er the land of the free and the home of the brave?

Stor upptäckt! M&M´s är beroendeframkallande! helt sjukt...men guu va gott...

Anyway, Memorial Day igår. Mer patriotiskt än så kan det inte bli. Kände mig smått utanför som enda icke-amerikan i sällskapet. Men intressant var det. Memorial Day går ut på att man ska hedra alla tappra amerikanare som dött i krig. Tal hölls av änkor på TV och vi var och tittade på en parad i old greenwich med hela släkten. Flaggor viftades och band spelade. Sedan hölls det tal och man bad och sjöng nationalsången.




Åkte hem och grillade och badade i poolen med alla ungar, pappa, farfar och "morfar". Fick sedan vara hemma alldeles själv med Orson eftersom ALLA utom jag gick ut och åt på resturang :( Men jag och Orsie satt och myste och åt god mat ändå.

Jobbat 10 timmar idag med. Åkte till parken och lekte. Grymt varmt och kvavt idag. Slutade med att det började ösregna, blixtra och åska medans vi åt middag. Efter ca 10 min ösregn inser jag att jag inte stängde takluckan i bilen!!! PANIK. Dumpar ungarna och kutar ut för att upptäcka att hela bilen har förvandlats till en pool!! Torkar upp allt vad jag kan och springer in igen. Som tur var blev inget förstört!
Åkte till gymmet efter jag hade slutat och sen hämtade jag upp Sarah så åkte vi till Target och handlade liiite mer än vad vi hade tänkt. Lämnade av Sarah och åkte till Diner för att träffa Johan och Rob!

4 månader i USA idag
2 veckor till mamma och bror kommer!!!

RSS 2.0