Niagara Fallen

Har haft en AWESOME weekend!! Tack till alla som var med o gjorde den grymt härlig.

8 timmar i buss upp. Fastnade i tullen pga att en tjej inte kunde komma över till Canada. Men sen så, landade trötta men glada på Howard Johnsons hotel i Canada. Gångavstånd till fallen och en massa turistattraktioner omkring oss. Gick ut och åt ett gäng på Rainforest Cafe första kvällen. Riktigt häftig inredning, men maten var inget utöver det vanliga. Gick ner till fallen på kvällen och kollade på fyrverkerier och färgskiftningarna i fallen. Gick sedan till en vattenpipsbar och efter det drog vi vidare ut till en nattklubb.

Lördag. Strålande solsken. Vi började med Maid of the Mist-båttturen. Riktigt värt! Men blöt blev man. Traskade sedan över bron, igenom tullen över till den amerikanska sidan. Gick runt och kollade och tog ett antal kort. Mötte upp Juliana och hennes kompis och gjorde cave of the wind. En attraktion som tog oss ner till botten av fallet där man sedan kunde gå runt på en träbyggd/plattforms/stig som oss fram till foten av fallet. Det dundrade och ångade och skvätte vatten som bara den. Efteråt var man helt dyngsur. Tur att man hade fått superfina skor och regnponchos!
Hade under den tiden lyckats tappa bort alla mina svenska kompisar och Juliana var tvungen att gå. Blev lite ensam o försökte ringa runt till säkert 10 pers innan Sofia svarade. puh! Mötte upp henne, Nathalie och Madeleine på en restaurang med utsikt över Horseshoe falls. Åt och strosade sedan runt lite till innan vi gick över till den canadensiska sidan och köpte mjukglass! Gick till baka till hotellet och badade i poolen. Gjorde oss sedan iordning för en utekväll.
Gick till en en jättegod restaurang. Drack canadensiks öl och hade jättetrevligt. Drog tillbaka till hotellrummet för lite förfest. Sedan drog vi, ca 25 pers från gruppen, till Rumours Nightclub. Kom dock dit halv 1 o de stängde 2 men en grymt kul kväll!

Vaknade av att det ösregna på söndagen så tur med vädret hade vi iaf! Bara att sätta sig i bussen och åka 8½ timma hemmåt igen. Men kul hade vi...

Ledig imorgon. Men har inga pengar efter helgen :( Tur att mamma kommer nästa vecka, hihi....






Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad roligt att läsa om din trip till kanada :)!! Trevligt att prata med dig också. <3

2010-06-13 @ 19:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0