Tacos och New York Marathon

Blev en riktig svensk lördagkväll hemma hos David. Vi gjorde tacos och köpte sandwich-glassar och Emma tog med kladdkaka! MUms va gott de va....eller som vi har lärt alla våra icke-svensk talande vänner "Mumsfilleybabaaa".

1:a helgen i november vilket innebär New York Marathon. Åkte in efter att ha jobbat morgon 3 timmar. Traskade först till svenska kyrkan och åt kanelbulle och drack svenskt gevaliakaffe. Riktigt mysigt ställe. Känns som hemma då alla där inne pratar svenska coh man kan uppdatera sig om det svenska svallret via se & hör.
Traskade sedan upp till central park och hejade allt vad vi kunde och orkade på alla som sprang. Riktigt häftigt och grymt mycket folk från hela världen.  Vi skrek ännu högre varje gång en svensk sprang förbi.


Pain is temporary. Pride is forever

Monique, jag & Hanna på Times square

Fick skjuts hem av Sarah och drog direkt till all-you-can-eat-SUSHI och åt oss proppmätta,

ps. har beslutat att inte förlänga. blir nya äventyr istället!


confusion...

Vet inte vad jag ska göra??? Stanna. Åka. Åka var. Hem. Bort....?

Behöver pengar.

Vad ska jag lägga pengarna jag har på?

Help!







trick or treat is over. Turkey-time coming up next

Halloween paraden var överbefolkad, lite överskattad och grymt kallt. Trots att man stod och trängdes med zombies, spöken, monster och annat icke läskigt så höll man på att frysa ihjäl. Det var dock väldigt kul att se allt utklätt folk. Vissa kreationer var riktigt fantasifulla och alla hade gått in för det till 110 %.





Spenderade förmiddagen i Bruce Park med Orson. Riktigt mysigt. Träffade både en svensk och en dansk mamma som jag stod och snackade lite med. Blev diner me hanna, david och marcus under lunchen och sen Starbucks. Starbucks har förövrigt börjat med julmuggar sedan två veckor tillbaka!
Var på biblioteket på eftermiddagen så ganska skön dag. Ikväll blir det squash på en av country clubbarna här i närheten.

Bruce Park me havet i bakgrunden

RSS 2.0