Happy Halloweeeen



Ska in till city och kolla på Halloween-paraden. Den skulle tydligen vara spektakulär!

Partybussss to the City

Åkte partybuss in till NYC i gårkväll. Festade loss på en 4-vånings house/nattklubb, och sedan buss hem igen!! Riktigt grym kväll!! Var lite halvtutklädd till Mimmi Mus. Bjuder på lite halvdana bilder från kvällen istället.



Rob, Madde, Monique, Hanna, David och Rebecca innan avfärd


Inside the bus                                        


Pink Lady and Minnie Mouse


Me and Monique                                     


Marcus och Rebecca




Starbucksfrukost ute i solen imorse med Monique. Åkte hem och tittade på film och slappade. Lugn kväll med middag hos David och sedan ett kort besök på en bar i Stamford. Dock råkade jag slänga ur mig till vakten att vi lämnade baren pga att folket därinne var alldeles för gamla! Så vet inte om jag får komma tillbaka nu, haha....

In the sun

Spenderade ett par timmar på förmiddagen på stranden med Orson. Riktigt härligt väder! Solen stekte och man svettades i enbart linne, och det är snart november!! Konstigt väder detta...


Drog sedan en sväng till starbucks för att träffa Hanna och Madde och sedan lite grocerie shopping på whole foods.
Hem, äta, sova, leka, hämta de andra barnen, mellanmål, plugga, äta, dusha!

Åkte och hämtade Rebecca och for sedan till mallet där Halloween kostym inhandlades!!! Blev INTE det jag har sagt till folk, men gulligt blir detta. Vad får ni se senare...

Åkte sedan och spelade fotboll med grabbarna. Sköt bollen hårt som bara den på Sergios rumpa så att den stuttsade tillbaka rakt i nyllet på mig!! Har nu fått en svullen näsa....Men de är väl sånt man får ta.

wok-kväll

Skön fredag. Var hemma med Orsie på förmiddagen. Lekte, tittade på tv, gick ut på promenad och badade. For sedan till mallet på lunchen me Marcus för att äta lunch och leta mössa. Åkte hem och jobbade lite till. Åkte sedan och hämtade upp Monique och drog till mallet igen :P!! Två gånger till mallet på en och samma dag utan att ha shoppat någonting!! Bra jobbat!

Åkte sedan till whole foods och mötte upp lite annat folk. STORshoppade grönsaker. Tror vi missberäknade lite på hur mycket som faktiskt gick åt. Var tänkt att det skulle räcka till 6 personer men vi råkade köpa grönsaker för ett 20 tal personer istället. Anyway, hem till Davids lilla stuga på familjens enorma trädgård och lagade tillslut en jättegod wok- middag med ris och grönsaker och sås. 2 Vegetarianer bland oss gjorde att vi skippade kycklinegn :/ Och till efterrätt vindruvor och Cookies n Cream glass, Mums!!!

Upp och jobba 630 imorn bitti, Jobbar sen både lördag och söndagkväll :( Mindre kul men men..Ganska slappt ändå att få betalt för att vara hemma och kolla på film med kompisar..

1 vecka kvar till halloweeeen!!! Har kommit på vad jag ska klä ut mig till nu. Måste bara hitta grejer så blir det nog bra....

Fall is here

Hösten har kommit hit och Halloween planeras för fulla muggar. Vad ska man klä ut sig till? Vilken fest ska man gå på? osv..Ska bli kul att fira amerikansk Halloween iom att det är ca 10 gånger större här än hemma. Dock har jag ingen aning om vad jag ska klä ut mig till så har ni förslag så hör av er!

Hade en kanon-semestervecka inne i city me pappa, Anna o Adam!! Tack så jättemycket för allt och tack till alla för alla födelsedagsgratulationer/presenter! Uppskattas verkligen när man befinner sig på andra sidan Atlanten.

Jobbmässigt börjar man bli lite uttråkad nu så här när hösten kommer. Dock har jag tagit beslutet att förlänga i ytterliggare 6 månader om jag kan hitta en annan familj i samma område! Jag trivs alldeles för bra i USA för att åka hem just nu.

Har varit sjuk ett bra tag nu och har dragit på mig en jäkla visdomstandvärk som vägrar släppa. tur att man har varit ledig i två dagar nu då. Men imorn kör vi igen och sedan jobb resten av veckan...

Springer även på bio alldeles för ofta men 2 nya filmer att rekomendera:
Life as we know it & The social network (om Facebooks uppkomst)


Promenad vid stranden

Family is here!

Wihoo, semster och familjen är här.Blir en slapparvecka inne i nyc. Bo på Hotell, äta gott, shoppa, fira min födelsedag, utgång imorn...så det kan inte bli annat än bra! Lr jo förresten, det ösregnar :(

Sitter På starbucks med en frappuccino i handen och musik i öronen. Ska gå tillbaka till hotellet och vara lite social nu.

Rihannas nya....



RSS 2.0