wok-kväll

Skön fredag. Var hemma med Orsie på förmiddagen. Lekte, tittade på tv, gick ut på promenad och badade. For sedan till mallet på lunchen me Marcus för att äta lunch och leta mössa. Åkte hem och jobbade lite till. Åkte sedan och hämtade upp Monique och drog till mallet igen :P!! Två gånger till mallet på en och samma dag utan att ha shoppat någonting!! Bra jobbat!

Åkte sedan till whole foods och mötte upp lite annat folk. STORshoppade grönsaker. Tror vi missberäknade lite på hur mycket som faktiskt gick åt. Var tänkt att det skulle räcka till 6 personer men vi råkade köpa grönsaker för ett 20 tal personer istället. Anyway, hem till Davids lilla stuga på familjens enorma trädgård och lagade tillslut en jättegod wok- middag med ris och grönsaker och sås. 2 Vegetarianer bland oss gjorde att vi skippade kycklinegn :/ Och till efterrätt vindruvor och Cookies n Cream glass, Mums!!!

Upp och jobba 630 imorn bitti, Jobbar sen både lördag och söndagkväll :( Mindre kul men men..Ganska slappt ändå att få betalt för att vara hemma och kolla på film med kompisar..

1 vecka kvar till halloweeeen!!! Har kommit på vad jag ska klä ut mig till nu. Måste bara hitta grejer så blir det nog bra....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0