Awesome weekend

Essie fyllde 23 så det firades med blåbärspannkakor och glass på ett diner i Darien. Shoppade sedan loss böcker för 10 cent styck i en second hand butik. Gick sedan på bio och såg Going the Distance, Drew Barrymores nya film. riktigt bra! Efter det var vi hembjudna på middag till Essies värdmammas assistent med make. Makens bror med fru dök även upp. Hade riktigt kul även om jag var 10 år yngre än de flesta runt matbordet. Det bjöds på steak och grösnsaker, hemgjord karamellglass och äpplekaka. Mums!! Kvällen avslutades sedan på Barcelona, resturang/bar här i Greenwich.



Söndagen bjöd på inget mindre än US Open. Vi fick biljetter av Essies värdpappa. Hade platser på Arthur Ashe Stadium värda 1600 kr!! Helt gratis ;) Gött och ha lite kontakter ibland asså....Såg Venus Williams och Rafael Nadal spela. Grymt spännande faktiskt!!





Nadal



Me and Ess


Annars har veckan flytit på ganska så bra. Bor fortfarande i kartonger och målarfärg och det ränner ständigt runt snickare och målare i huset men trivs grymt bra i huset och har fått ordning på allt i mitt rum nu.
Imorn är det Rosh Hashanah, någon judisk högtid vilket gör att alla barn är lediga från skolan. Fick panik på ungarna idag så hoppas verkligen att de behave imorgon....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0