Day 2 in USA

Internet e något segt här, därav hetset med de tre inläggen...

Vaknade vid tre i natt och kom på att jag hade glömt sätta på alarmet på mobilen, inte bra...upptäckte sedan på morgonen att en australiensisk tjej hade flyttat in i mitt rum.
Haft lektioner hela dagen som gått ut på att presentera oss, göra arbeten om olika barnsjukdomar och hur man bäst håller barn friska. Sedan fick vi pyssla och göra något som var typiskt för ens land. Vi gjorde en superfin pippi långstrump docka, urtjusig!

Maten är väl det enda som är mindre bra här. Så amerikanskt det kan bli, pizza, hamburgare, pommes, friterat och läsk. Fick iofs sallad men den smakade nada! Annars är det great här, verkligen.

Efter kvällsmaten skulle alla uppträda med att sjunga en barnsång från sitt land med tillhörande rörelser. Vi svenskar gick upp ö körde en väldigt seriös variant av små grodorna. Vi är 71 st här, 4 killar och klart majoritet svenskar. Annars e i stort sett folk här från hela världen

Spelat lite tecknet med 4 svesnkar o en tysk kille. Jag o tyska killen ledde stort men när det väl kom till krita hade de andra mer kort. de måste ha fuskat, utan att tveka :P

Mot sängen nu. Lektion 8.15 imorn igen :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0