Tisdag 14 April

Morfar har anlänt för lite avlastningshjälp då inte jag jobbar. Dock stör det mest bara mina rutiner + att barnen har sprinbreak denna vecka så inget e som det brukar.
Gick upp oförskämt tidigt, och då känner barnen helt plötsligt för att sova länge. Lagar 4 olika sorters frukostar då jag och alla barn idag kände för att äta olika saker. Spenderar förmiddagen med blöjbytande, snövit-och-harry potter-tittande, lek utomhus och ett konstant jagande efter lillkillen som har lärt sig klättra ur både play-pen:en och upp och ner för trapporna. Grindar nedtill till trapporna har tack och lov blivit inhandlat från nätet idag!

(Väl)förtjänt ledighet över lunchen. Spenderades ätande min favoritsallad på mitt favoritdiner med Hanna. Hem, vila 15 min, börja jobba igen. Åkte med barnen och morfar till parken, klättrade i klätterställningar (min 6-åring fick hjälpa mig ner!!, jepp, jag e för gammal för sånt!).

Åkte hem, åt chilidog till middag (korv med bröd, chili o ost, mums!). Åkte och hämtade Marcus, åkte hem till mig igen och lämnade bilen. Åkte till carvel och köpte glass. Åkte till baseballpark och åt glass. Frös. Gick till bilen och åt kakor. Åkte väldigt spontant till bion och tittade på How to train your dragon i 3D. Mycket välgjord och sötare drake har inte skådats på år och dar! Åkte hem. Drack te. Uppdatera bloggen. Nu: Destination sängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0